Active

Nyakunkon a fesztiválszezon!

MAXOLD KI A FESZTIVÁLT AZ XS™-EL!

Te már a hátizsákot pakolod, vagy még csak tervezed a nyári bulikat? Az XS™ Power Drink és az XS™ fehérjeszeletek most összefogtak, hogy a legjobb élményben legyen részed! Dobd be a vadiúj, cukormentes Black Cherry Cola italt és a tápláló proteinszeletet az övtáskádba, kövesd a lenti tippeket és induljon a buli!

Aki járt már fesztiválon, tudja, milyen életre szóló élmény: többnapos bulizás a napsütésben, jobbnál jobb koncertek és programok várnak minket egész nyáron. Ám szervezetünket ilyenkor a szokottnál jobban terheljük: az egész napos pörgés, jövés-menés, táncolás, esetleges alkoholfogyasztás a melegben megvisel mindenkit, kortól függetlenül. Jöjjenek az XSTM tippjei, hogy a fesztivál minden percét élvezhesd!

Ne hagyj ki étkezéseket!

A szórakozás hevében könnyen kihagyunk egy-egy étkezést, pedig ilyenkor van igazán szükségünk arra, hogy pótoljuk az elégetett kalóriákat! Hogy lendületben maradj és minél több élményt tudj gyűjteni, figyelj oda az energiapótlásra! Gyors segítség, ha hirtelen megéheznél: tarts magadnál egy B-vitaminokban és rostokban gazdag XS™ csokoládé ízű fehérjeszeletet, így könnyebben kibírod a sorban állást a food truck-hoz!

A csapból is ez folyik: hidratálj!

Sokszor halljuk, mégsem tartjuk be: fogyassz el legalább napi 2-3 liter folyadékot, fesztiválozás közben ez különösen fontos! Figyelem: az alkoholos italok nem számítanak bele ebbe a mennyiségbe! Természetes felfrissülésért és vitaminpótlásért válaszd az XSTM Black Cherry Cola Blast 250 ml-es kiszerelését, amely akár a legkisebb bulitáskában is elfér. Természetes eredetű koffeint és négyféle B-vitamint tartalmaz, melyek segítenek leküzdeni a fáradtságot és kimerültséget.

Ne csak bulizz, pihenj is!

Mindig adj magadnak pár óra alvást és pihenést, hogy feltöltődj, és egy kis extra törődést a cukormentes XS™ vaníliás fehérjeszelettel. A B-vitamin és a szelén bizonyítottan segíti az energiatermelő anyagcserét, megfáradt izmaink és ízületeink pedig nagyon fognak örülni a protein utánpótlásnak!